GTST gemist?

Uitzending van Goede Tijden Slechte Tijden gemist? Kijk
hier alle afleveringen van je favoriete soap GTST terug!

Aflevering GTST:

Goede Tijden Slechte Tijden - GTST Gemist

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Meerdijk. Aflevering gemist? Bekijk hier alle uitzendingen van je favoriete soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ online terug. GTST is de langst lopende soap van Nederland, begonnen in 1990. Inmiddels zijn we al duizenden afleveringen en avonturen verder. Het is één van de meest populaire televisie programma’s op de Nederlandse televisie met 1,5 tot 2 miljoen kijkers per dag. Dus blijf niet achter en start die uitzending. Veel kijk plezier!

GTST gemist - Week 51 - 2018

Als Aysen de waarheid spreekt, wordt haar dat niet in dank afgenomen. Jef is terecht bang dat zijn gehaktballenbedrog openbaar wordt en komt in conflict met Laura. Rik heeft geld nodig en doorzoekt vacature na vacature. Zoƫ komt haar spullen uit Riks huis weghalen.Bing heeft een plan en dat begint met een diefstal. JoJo zingt haar auditie voor de toelatingscommissie. Het gaat niet vlekkeloos. Laura zoekt een onlinemanier om de negativiteit rond het gehaktballenbedrog op te lossen.Ludo is verbijsterd door een publicatie over hem. Als ook de politie een onderzoek naar hem start, is de ellende compleet. Hij gaat verhaal halen bij Marieke en Mark. Max krijgt een horrorcadeau. Marieke begint steeds meer in te zien dat haar gedrag haar geliefden in gevaar kan brengen.Rover heeft een verrassing voor JoJo. Daan merkt op dat Bing zich verdacht gedraagt en gaat op onderzoek uit. Sjors probeert Amir af te remmen als hij een nieuwe oppasafspraak wil maken. Kimberly leert een les over vriendschap.Q wordt gescout als fotomodel. Linda vindt het een ongekende kans. Tijdens een televisie-interview neemt Marieke het ongevraagd van Janine over. Na een strijd met Bing besluit JoJo dat het beter is als ze verhuist. Bing krijgt door dat Rik geldproblemen heeft.
Maandag 17 december
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 18 december
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 19 december
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 20 december
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 21 december
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 50 - 2018

Nina en Amir hebben een geheime afspraak wat betreft Max. JoJo wordt overrompeld als Rover haar een liedje aanbiedt voor haar auditie. Linda stelt Janine gerust als er weer een element uit haar boek in het echt gebeurt. Mark bewijst aan Marieke dat zijn hart op de juiste plek zit.Na een bedreiging besluit Aysen Het Paleis te beveiligen. Daar moet wel Kimberly voor omgepraat worden. In Huize Sanders ziet men steeds meer in dat Mariekes tijd begint op te raken. Zoƫ raakt verbitterd als ze beseft dat ze liefde voor geld heeft ingeruild.Bing snapt niets van Riks emigratieplannen. Aysen wil weten of Janine Marieke verdenkt van het glasincident. JoJo is niet zomaar gespannen voor de auditie, ze is doodsbang voor afwijzing door iedereen. Maria moet zich inhouden als ze oog in oog komt te staan met Zoƫ.Janine komt op een dood spoor als geen enkele arts wil helpen. Anton treft Rover achter zijn mengpaneel. Hij wil meteen een dj-cursus en gaat uit zijn dak. Eduard gooit het zwangerschapsplan open en verwijt Zoƫ hiervan de kwade genius te zijn.Zoƫ heeft redenen om Daan dankbaar te zijn en zoekt steun bij Aysen. Rik wil niet dat Maria zich voor hem opoffert. Laura ontdekt de ware reden waarom Maria zich zo intens met Daan, Rik en Zoƫ bezighoudt. Daan krijgt de schok van zijn leven.
Maandag 10 december
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 11 december
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 12 december
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 13 december
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 14 december
gtst gemist bekijk uitzending
GTST Ludo Sanders

Ludovic 'Ludo' Isaak Sanders

Vanaf 1996 is Meerdijk op zijn hoede als Ludo Sanders, gespeeld door Erik Vogel, zijn intrede doet. Gekweld door een duister verleden, komt Ludo bekend te staan als de slechterik in Goede Tijden Slechte Tijden. Als kunstkenner en zakenman heeft hij aan geld en macht geen gebrekt. Nadat zijn eerste liefde Sophia bij een bomaanslag om het leven komt, valt Ludo voor de charmes van Janine. Meerdere keren trouwt en scheidt het stel. Zijn dochter Nina is zijn prinsesje, maar Ludo heeft ook nog twee zonen, Stefano en Nick.


GTST gemist - Week 49 - 2018

Sjors gaat door het stof in een poging om het bij te leggen met Amir. Bing blijkt een fervent aanhanger van het principe rust, reinheid en regelmaat. Janine heeft geen zin in Mark en werkt hem de deur uit. Rik en Daan kunnen niet bij elkaar in de buurt zijn.Maria moet met kracht worden tegengehouden als ze Daan dreigt aan te vliegen. Nina heeft genoeg van de dwingende manier waarop Amir zijn recht probeert te halen. Rik neemt een heftig besluit. Rover presenteert een alternatief sinterklaasfeest aan Bing.Marieke geeft het sintfeest een originele draai. Kimberly en JoJo werken samen om Rover af te straffen. JoJo vindt dit moeilijk. Als Janine Mark verbiedt om in de buurt van Marieke te komen, gaat hem dat veel te ver. Max huilt de hele avond. Bing krijgt hem niet stil. Nina ook niet, maar dan dient zich hulp aan.Lucas wil dolgraag naar New York, maar stuit op Laura die niet de verantwoordelijkheid voor De Koning wil dragen. Aysen komt bij Billy in een situatie terecht waaraan ze zich niet kan onttrekken. Marieke voelt zich bedrogen als Janine haar misstappen opbiecht.Jef en Q komen in een hoogoplopend conflict over gehaktballen. Als Bing en Laura erbij betrokken raken, loopt het uit de hand. Maria ziet hoe Rik en Zoƫ ijskoud met elkaar omgaan. Haar oplossing: Rik moet mee naar Canada. Ludo pleegt verraad om Il Figlio in handen te krijgen.
Maandag 3 december
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 4 december
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 5 december
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 6 december
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 7 december
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 48 - 2018

Kimberly gooit haar lichaam in de strijd om Rover te verleiden. Amir wordt jaloers als hij getuige is van een intiem moment tussen Bing en Max. Sjors herdenkt haar moeder, maar het gaat niet op de manier waarop ze zou willen.Amir wordt onder druk gezet door Sjors en besluit eerlijk te zijn. Marieke verstoort de luisterboekpresentatie van Janine. Aysen raakt gefrustreerd als haar plan niet loopt zoals bedacht, maar ze vindt onverwachte afleiding.Zoƫ komt door een uitnodiging van Daan voor een dilemma te staan. Jojo gaat de confrontatie met Kimberly aan en wordt hierin gesteund door Aysen. Mark krijgt de woede van Marieke over zich heen als hij de waarheid niet langer kan verzwijgen.Janine kan niet voorkomen dat Marieke Sjors aanvliegt. Mark krijgt steun uit onverwachte hoek. Nina en Bing krijgen een meningsverschil over Amir. Zoƫ verrast Rik met een romantische date.Door bemoeienis van Maria ontstaat er een ruzie tussen Zoƫ en Rik. Daan wordt onderdeel van Aysens dubbelspel. Aysen raakt gefrustreerd als haar samenspel met Ludo niet oplevert wat ze hoopte.
Maandag 26 november
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 27 november
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 28 november
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 29 november
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 30 november
gtst gemist bekijk uitzending
GTST Rik de Jong

Rik de Jong

Met een paar onderbrekingen, speelt Ferri Somogyi het personage Rik in Goede Tijden Slechte Tijden sinds 1995. De sportieve en stoere motorrijder Rik verslindt als horeca-man meerdere vrouwen totdat hij Anita Dendermonde ontmoet. Dochter Rikki wordt geboren, maar het familie-geluk wordt jaren later bruut verstoord als Anita overreden wordt door een auto. Job Zonneveld, die woonachtig is in Australiė, is een andere zoon van Rik. Rik is een harde werker, maar is ook eenmaal opgepakt voor drugssmokkel in Thailand, waarnee hij in de gevangenis verdween en tijdens een brand vrijkwam.


GTST gemist - Week 47 - 2018

Bing en Nina vrezen voor het leven van de kleine baby en beginnen te twijfelen over de naam. Amir worstelt in het geheim met zijn vadergevoelens. Aysen wordt verrast door een bekentenis van Zoƫ.Rover moet van Linda op zoek naar een baan. Kimberly krijgt hulp van Marieke om Rover te veroveren. Lucas ontloopt zijn nieuwe neefje. Marieke ontdekt iets wat grote gevolgen heeft.Sjors wil samenwonen met Amir, maar Amir probeert haar op andere gedachten te brengen. Marieke komt tot het besef dat ze een hele grote fout heeft gemaakt. Mark heeft een onverwachte ontmoeting in de supermarkt.Maria komt haar zoon Rik opzoeken, maar schrikt als ze oog in oog staat met iemand uit haar verleden. Aysen en Ludo smeden een plan waarbij ze allebei wat te winnen hebben. Janine schrikt als Marieke een belangrijke afspraak is vergeten.Nina mag uit het ziekenhuis vertrekken, maar weigert. Daan wil tot Riks verbijstering met Zoƫ in de Rozenboom gaan wonen. Maria ontdekt dat haar geheim nog veel ingewikkelder is dan ze al dacht.
Maandag 19 november
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 20 november
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 21 november
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 22 november
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 23 november
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 46 - 2018

Noud verliest alle hoop. Q en JoJo grijpen ongevraagd in als Flo zijn vlog niet geloofwaardig meer vindt. Zoƫ neemt een moeilijke beslissing over Daan. Laura is bereid een probleem op te lossen door haar portemonnee te trekken.Laura probeert haar zorgen om zichzelf en om Noud weg te drukken, maar ze wordt er keihard mee geconfronteerd. Billy heeft haar huiswerk gedaan en lokt Ludo uit. Rover en JoJo kijken totaal verschillend tegen hun situatie aan.Janine heeft Linda s hulp nodig om Marieke niet te laten ontsporen. Ludo wordt door Billy in het nauw gedreven. Aysen duikt in het verleden van Ludo en doet een ontdekking. Flo wil een date met Joeri, maar treft iemand anders.Daan wil zich met Aysens undercoveroperatie bemoeien, maar zij weigert al zijn inbreng. De onhoudbare situatie van Zoƫ kan volgens haar alleen opgelost worden door te polderen. Als Noud lief is voor zijn oma, brengt dat bij Laura het inzicht dat ze over haar eigen ongeluk heen moet stappen.Amir moet kiezen tussen twee vrouwen. Nina belandt in het ziekenhuis. Marieke heeft een prettig idee voor Mark, maar daarvoor moeten wel Ludo en Janine het pand verlaten. Kimberly is eerst blij met Rover, maar daarna niet meer.
Maandag 12 november
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 13 november
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 14 november
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 15 november
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 16 november
gtst gemist bekijk uitzending
GTST Nina Sanders

Nina Sanders

In de jaren negentig wordt de dochter van Ludo en Janine geboren, Nina Sanders. Als kind wordt haar personage door meerdere meisjes gespeeld, maar sinds ze helemaal opgegroeid is neemt Marly van der Velden deze rol op zich. Nina heeft geen makkelijke jeugd tussen de vijanden van haar vader Ludo en wordt meerdere keren ontvoerd. Na opname in een psychiatrische inrichting keert ze succesvol terug. Tegenwoordig runt Nina het bedrijf Tasjesdief. Tijdens haar huwelijk met Noud krijgt ze een dochter, Nola, van Mike.

GTST gemist - Week 45 - 2018

Q heeft een leuk maar lastig uitvoerbaar idee voor Lana s verjaardag. Laura helpt Zoƫ, maar met tegenzin. En dus loopt het mis. Als Janine Marieke betrekt bij de research voor haar boek, valt er een gewonde. JoJo weet Nina te verrassen met haar creativiteit.In het begin is Nina heel blij met haar babyshower, tot ze op een sabotage stuit. Aysen begeeft zich in het hol van de leeuw en moet zich door kritische vragen heen worstelen. Kimberly wordt verrast, maar ook teleurgesteld door Noud.JoJo krijgt te maken met racistisch gedrag. Lucas heeft zichzelf niet in de hand wanneer hij Flo met een andere man ziet. Lana s verjaardag dreigt in het water te vallen. Mark kan de aftakeling van Marieke niet aan, daardoor is hij veel te open over zijn eigen leven.Het moet Zoƫ s grote dag worden, maar er dienen zich meerdere problemen aan. Eduard heeft een kostbaar erfstuk voor Daan. Wanneer Rover in een opwelling begint te zoenen, is de dame in kwestie dolblij. Laura kan niet meer meespelen met Zoƫ s spelletje.Als Daan een blauwtje loopt, moet hij zijn fantasie aanspreken voor een oplossing. Noud stelt Kimberly diep teleur. Aysen maakt een grote inschattingsfout bij haar undercoverwerk. Nina weet Mark op te peppen, maar krijgt dan zelf slecht nieuws.
Maandag 5 november
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 6 november
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 7 november
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 8 november
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 9 november
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 44 - 2018

Bij Noud komen gevoelens van vroeger naar boven borrelen. Laura en Kimberly zijn verbijsterd als ze de uitdossing van Aysen zien. Bing en Daan kunnen het goed met elkaar vinden als het over vrouwen gaat. Aysen zet Q in om in contact te komen met een crimineel.Nina zadelt JoJo op met vervelende klusjes. Daan is niet van plan om het erbij te laten zitten als Aysen hem buitenspel zet. Laura probeert Noud in te laten zien dat hij een kansloze missie nastreeft. Zoƫ is genoodzaakt terug te gaan naar haar moeder die ze jaren heeft ontlopen.Lucas voert de anti-AZM-actie die Flo steeds heeft proberen te vermijden. JoJo krijgt een grote verantwoordelijkheid in haar schoot geworpen. Marieke kan niet begrijpen dat Mark haar diepste wens niet serieus neemt. Mark zoekt ontspanning buiten de deur.Net als Lucas de pers te woord wil staan, wordt alle aandacht door iemand anders getrokken. Janine krijgt te horen waar Mark allemaal mee bezig is als Ludo Mark de wacht aanzegt. Rover valt Noud aan als hij vindt dat Noud onverschillig is tegenover Kimberly.Aysen stuurt een gestolen item direct door naar Duitsland. Daans geheime actie wordt ontdekt. Mark en Janine botsen om de volmacht van Marieke. Zoƫ gaat de uitdaging aan om haar moeder een make-over te geven. Nina probeert Lucas liefde op het juiste spoor te zetten.
Maandag 29 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 30 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 31 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 1 november
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 2 november
gtst gemist bekijk uitzending
GTST Laura Selmhorst

Laura Maria Helena Selmhorst.

Al sinds de eerste aflevering op 1 oktober 1990 speelt Jette van der Meij het personage Laura, één van de vaste karakatrs in Goede Tijden Slechte Tijden. Wat betreft mannen heeft Laura geen geluk. Haar echtgenoot Robert blijkt haar in het eerste seizoen van GTST al te bedriegen. Een verhouding met Dennies volgt, totdat ze erachter komt dat hij haar zoon is. Haar andere zoon Arnie is bovendien al jaren vermist. Laura’s laatste liefde Rutger blijkt een oplichter. Tegenwoordig helpt Laura met het runnen van hotel De Rozenboom.

GTST gemist - Week 43 - 2018

Sjors verwijt Amir dat zijn geheim hun verhouding op scherp heeft gezet. Een romantische afspraak van Bing wordt twee keer verstoord door vervelende dagelijkse realiteit en daarna nog een keer door iets aparts. Aysen geeft Zoƫ een gevoelige emotionele klap.Mark voelt zich vreselijk als hij de situatie van Marieke niet naar zijn hand kan zetten. Anton trapt op de rem als Lucas overenthousiast zonnepanelen promoot. Nina dringt erop aan dat Bing uitzoekt of de identiteit van JoJo klopt.Laura krijgt een idee als ze ziet dat het tussen Noud en Kimberly niet echt soepel loopt. Als JoJo Lucas en Rover ontmoet, voelt ze bij een van hen direct vlinders in haar buik. Aysen misbruikt privƩkennis om er qua werk beter van te worden. Amir werpt zich op als begeleider van Nina.Janine ziet dat haar zusje achteruit gaat en bedenkt een manier om haar geestelijk actief te houden. Daan boekt een overwinning, maar lijdt ook een verlies. Anton treft Mark aan in het ziekenhuis en vraagt zich af wat hij daar komt doen. Flo voert actie voor het behoud van een historische boom.Rover haalt een vervelende truc uit om Noud op een zijspoor te zetten. Kimberly is zenuwachtig voor een lezing die ze in De Rozenboom geeft. Nina s hormonen zijn ontregeld en ze wordt overvallen door heftige gevoelens van jaloezie. Als Noud ontwaakt, is hij niet in zijn eigen huis.
Maandag 22 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 23 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 24 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 25 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 26 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
GTST Janine Elschot

Janine Elschot

De succesvolle journaliste Janine Elschot doet in 1992 haar intrede in Goede Tijden Slechte Tijden. Haar rol wordt gespeeld door actirce Caroline de Bruijn. Na een relatie met dokter Simon Dekker valt haar oog in seizoen 6 op Ludo Sanders. Hun relatie kent hoogte- en dieptepunten en de twee trouwen en scheiden dan ook maarliefst drie keer. Saillant detail is dat de twee in het echt eleven ook een stel vormen! In de serie krijgen ze een dochter, Nina. Verder heeft Janine een zoon Lucas, het gevolg van een one-night stand met Stefano, een zoon van Ludo uit een eerder huwelijk.

GTST gemist - Week 42 - 2018

Daan en Zoƫ weten dat ze illegaal bezig zijn, toch zetten ze hun samenwerking door. Ludo verwijt Bing dat hij star is en hij denkt dat Nina daar de oorzaak van is. Carlos is blij met Nina s beslissing, maar ziet haar twijfel.Tussen Kimberly en Noud loopt het stroef, omdat ze telkens te eerlijk tegen elkaar zijn. Marieke vraagt Anton om medische raad bij een precair probleem. Amir baalt van de mislukte toenadering met Sjors en wordt opgevangen door Linda.Kimberly wacht tevergeefs op Noud. Laura ziet dat Noud niet lekker in zijn vel zit en gaat op zoek naar de reden. Lucas wordt door Flo aan het werk gezet. Hij vindt het maar eentonig en zoekt afleiding, totdat hij erachter komt hoe belangrijk Flo s opvattingen zijn.Mark heeft grote moeite met alles wat Marieke de laatste tijd overkomt. Hij zoekt afleiding op een hotelkamer. Als Bing ruzie zoekt, is de kans groot dat de situatie ontploft. En dat gebeurt dan ook. Aysen krijgt lucht van het plan van Daan en Zoƫ.Als Aysen onder de douche wil stappen, is er iets goed mis. Eduard krijgt te horen wat zijn kleinzoon hem flikt. Zoƫ probeert een probleem op te lossen door insluiping en vervalsing. Noud laat Lucas inzien dat hij eerder dingen voor elkaar krijgt als hij niet te hard van stapel loopt.
Maandag 15 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 16 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 17 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 18 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 19 oktober
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 41 - 2018

Janine verzwijgt een belangrijke gebeurtenis voor Marieke. Mark en Kimberly komen in conflict. Hij irriteert zich aan haar bemoeizuchtige gedrag. Op haar beurt vindt Kimberly Mark wanstaltig. Carlos krijgt afschuwelijk nieuws te horen en geeft zichzelf hiervan de schuld.Carlos confronteert Bing met zijn oneerlijke actie. Flo snapt er niets van als Lucas ineens afhoudt. Zoƫ zet haar vriendin aan het denken met haar pleidooi voor de ware liefde. Daan heeft een plan waarvoor hij een meisje nodig heeft. Hij gaat op zoek.Sjors geeft Bing goede raad. De vraag is of hij dit advies zal volgen. Als Kimberly ruzie zoekt met Rover, begrijpt hij precies waarom dit is en dringt hij zich nog eens extra aan haar op. Lucas krijgt steeds meer lol in het duurzame feestje wat hij organiseert.Zoƫ komt zichzelf tegen als ze een stap te ver gaat met Daan. Kimberly doet een bekentenis bij Noud en begrijpt het niet als hij haar afwimpelt. Mark spreekt Marieke met harde woorden aan als zij een vergissing maakt. Dit maakt heel wat bij haar los.Amir stapt met een missie op Sjors af: hij wil haar terug. Janine wordt geconfronteerd met een angstaanjagend maar reƫel toekomstbeeld. Carlos wordt aan het denken gezet over het opvoeden van andermans kinderen. Wil hij dit wel?
Maandag 8 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 9 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 10 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 11 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 12 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
GTST Sjors Langeveld

Georgette ‘Sjors’ Langeveld

We kennen Sjors allemaal als de rol die gespeeld wordt door Inge Schrama sinds 2003. Echter, al jaren eerder, in 1996, werd haar rol bedacht en gespeeld door Isabella van der Wulp. Ze is de dochter van slechteriken Martine Hafkamp en Frits van Houten. Na een jarenlange tussenpauze komt Sjors terug als de dan 17-jarige au pair van Janine Elschot. Sjors is meer dan het tegenovergestelde van haar ouders: een brave gelovige studente. Een jaar lang is ze getrouwd met Bing Mauritius totdat ze zwanger wordt van Danny, de broer van Rik de Jong. Hun dochter Lana wordt geboren. Helaas overlijdt Danny al snel en kan Bing het vaderschap niet aan.

GTST gemist - Week 40 - 2018

Mark kapt Marieke af als zij openlijk begint over haar aandoening. Laura is enthousiast en wil meedoen in het groen maken van De Koning, maar Lucas gaat net een stapje te ver. Bing en Carlos hebben een diep en moeilijk gesprek, gelukkig is er een mediator.Daan overvalt Zoƫ met een dwingende planning voor de feestdagen bij de familie Stern. Hij speelt in op haar angst om altijd zonder geld te zitten. Rover nodigt zichzelf uit als Kimberly met Q een spelletje doet. Amir weet Sjors te charmeren en te verleiden.Aysen en Zoƫ lokken Daan naar het park om hem een lesje te leren. Q en Flo bemiddelen tussen Lucas en Laura als zij recht tegenover elkaar staan. Linda raakt gestrest door een extra werkopdracht. Bing raadt Amir aan om zijn geheim te bekennen aan Sjors.Mark ziet hoe de situatie uit de hand loopt op een feestje van Marieke. Noud roept de dames die ooit een pact sloten bij elkaar. Hij weet dat zij pas stappen kunnen maken als de kwestie Loes van tafel is. Ludo vindt het moeilijk om in de huidige omstandigheden te feesten.Bing trekt een conclusie over Nina en hij heeft het bij het rechte eind. Janine is geschokt en bang na het nieuws van Marieke, maar de waarheid kun je nooit ontlopen. Rover benoemt Kimberly s onzekerheid. Dat vindt ze maar niks, omdat ze zich er helaas in herkent.
Maandag 1 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 2 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 3 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 4 oktober
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 5 oktober
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 39 - 2018

Janine is op een missie en heeft daar oude fotoboeken voor nodig. Ludo probeert een conflict buiten de politie om op te lossen. Linda weet niet wat ze hoort als Q nogal intieme vragen aan haar stelt. Bing moet samenwerken met iemand die hij verschrikkelijk vindt.Een halfnaakte man die Aysen maar al te goed kent, verrast haar op een vreemde plek. Marieke is erg onzeker door de diagnose die er over haar gesteld is. Carlos komt met een onverwacht voorstel. Bing reageert zijn onmacht af.Lana is ontroostbaar als Q pas iets met haar wil als ze achttien is. Flo ziet het helemaal niet zitten als Lucas hem wil helpen met zijn vlog, totdat hij merkt wat Lucas inbreng kan zijn. Amir wordt overvallen door vaderlijke gevoelens.Lucas besluit dat het huis verduurzaamd moet worden. Als hij de kosten hiervan wil verdelen, leidt dit tot protest. Aysen weigert een werkopdracht van haar meerdere. Zoƫ stapelt de ene leugen op de andere om haar aanstaande schoonvader om de tuin te leiden.Marieke begrijpt de reden niet als Mark een portret van haar wil schilderen. Rover laat het er niet bij zitten als Kimberly zijn hulpvraag afwijst. Carlos licht Bing in over een foute beslissing. Amir krijgt de reden te horen van Sjors onvruchtbaarheid. Hij stapt woedend op Bing af.
Maandag 24 september
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 25 september
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 26 september
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 27 september
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 28 september
gtst gemist bekijk uitzending
GTST Jef Alberts

Jef Alberts

Acteur Bartho Braat heeft sinds 1991 de rol van Jef Alberts op zich genomen. Jef is de jongere broer van Robert Alberts, die tot 208 ook in de serie voorkwam. Ze zijn niet alleen broers, maar ook collega’s en runnen samen een reclamebureau. Jef heeft een zoon John en dochter Dian, maar ook die zijn beiden uit de GTST verdwenen. Jef heeft meerdere relaties, onder andere met Karin, Barbara, Dorothea en Tanya. Na een alcoholverslaving belandt hij op straat als zwerver. Ondertussen is Jef weer de oude goedzak, die momenteel de catering in De Koning verzorgt.

GTST gemist - Week 38 - 2018

Bing heeft geen geduld: hij voelt de concurrentie en wil actie ondernemen tegen Carlos. Kimberly denkt dat ze excuses moet maken aan Janine. Lucas toont respect voor alles wat leeft.Aysen is getuige van een misdaad en treedt meteen hard op. Lucas heeft het heel leuk als hij Flo helpt met het opnemen van een duurzaamheidsvlog. Janine heeft niet door dat Ludo heftige dingen voor haar verzwijgt.Zoƫ wordt compleet overrompeld door een voorstel van Daan. Rik wil revalideren in Engeland, maar stuit op een lange wachtlijst. Amir raakt verward door goed nieuws. Daan baalt van zichzelf en gaat naar zijn opa, omdat hij zijn leven wil omgooien.Lana en Q voelen zich extreem ongemakkelijk als ze betrapt worden. Ludo wil dat Bing meedoet om de zaak Nina op zijn manier aan te pakken. Zoƫ heeft te weinig geld, een rijke tante en een slechte familieband: tijd voor actie.Bing is nauw betrokken bij een ontvoering. Als Kimberly verdrinkt in het werk, dient zich gelukkig iemand aan. Maar ze had liever hulp van een ander gehad. Marieke moet in het ziekenhuis verschillende tests ondergaan, maar wil niet dat iemand dit weet. Een plan van Bing mislukt.
Maandag 17 september
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 18 september
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 19 september
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 20 september
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 21 september
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 37 - 2018

Als Carlos in Meerdijk verschijnt, gaat hij meteen op onderzoek uit. Hij is vooral geĆÆnteresseerd in het verleden van Bing. Aysen weigert onder supervisie van Daan te werken en gaat haar eigen gang. Marieke en Sjors komen tot het besef dat CS op instorten staat.Linda oppert dat een paragnost misschien wel iets kan betekenen in de zoektocht naar Nina. Kimberly voelt zich eenzaam en heeft behoefte aan een schouder om op uit te huilen. Marieke voelt zich enorm schuldig na een inbraak, maar haar oplossing is illegaal.Daan stelt Aysen fysiek zwaar op de proef als ze een stormbaan moeten bedwingen, maar Aysen laat zich niet kennen. Amir heeft geen geluk als hij met heel veel moeite achter Sjors aan zit. ZoĆ« slaapt slecht vanwege haar zorgen om Rik.Janine is aanvankelijk sceptisch als de paragnost zich aandient. Door Noud gaat Daan met andere ogen naar Aysen kijken. ZoĆ« houdt zich volop bezig met haar inkomstenplan. Carlos heeft dingen over Bing ontdekt en confronteert hem daarmee.Carlos verdwijnt weer uit Meerdijk, net zo plotseling als hij opdook. Bing schakelt Ludo s netwerk in om meer over Carlos te weten te komen. Samen met Janine puzzelt Bing de aanwijzingen die ze tot nu toe verzameld hebben bij elkaar.
Maandag 10 september
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 11 september
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 12 september
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 13 september
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 14 september
gtst gemist bekijk uitzending
GTST Bing Mauricius

Bing Mauricius

De uit Curaēao afkomstige Everon Jackson Hooi speelt sinds januari 2005 Bing in Goede Tijden Slechte Tijden. Bing is populair bij de vrouwen, maar zijn enige grote liefde in de soap is Sjors Langeveld. Ze trouwens, maar niet veel later volgt een scheiding als Sjors vreemd gaat met haar ex Milan. In 2009 wordt Bing eigenaar van de club Teluma, maar niet veel later ontploft de zaak letterlijk. Samen met Lucas Sanders opent hij dan een nieuwe club, Dansatoria. Het leven van Bing kent verder ook veel ellende: zijn moeder komt om bij een auto-ongeluk, hijzelf krijgt kanker en hij heeft onschuldig in de gevangenis gezeten.

GTST gemist - Week 36 - 2018

Aysen treft een halfnaakte man in huis aan. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven als ze benaderd wordt een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas gedrag.Aysen probeert op een ongebruikelijke manier een baan te krijgen, maar Eduard Stern is een taaie. Riks revalidatie begint. Hij schrikt van de toekomst die hem voorgespiegeld wordt. Carlos wil zijn logee aan het praten krijgen over haar verleden.Rik komt in de problemen omdat hij financiƫle dingen niet goed heeft geregeld. Lucas treft een nieuwe kans op geluk. Linda krijgt het verwijt dat ze belangrijke gebeurtenissen heeft verzwegen.Lucas verzwijgt zijn diepste zorgen. Sjors heeft een nieuwe baan en stoot haar werkzaamheden voor Amirs stichting af. Anton vraagt zich af waarom Amir daarmee instemt. Aysen krijgt informatie over iemand, maar hoe betrouwbaar is de bron?Janine kan het niet aan als de zaak rond Nina geen prioriteit meer heeft. Bing krijgt te maken met een oplichter. Als CS in de problemen komt, concludeert Kimberly dat zij daar verantwoordelijk voor is. Door Marieke verandert de situatie in CS zelfs in een regelrechte crisis.
Maandag 3 september
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 4 september
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 5 september
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 6 september
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 7 september
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 35 - 2018

Compilatieaflevering waarin wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van afgelopen seizoen.Compilatieaflevering waarin wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van afgelopen seizoen.Compilatieaflevering waarin wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van afgelopen seizoen.Compilatieaflevering waarin wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van afgelopen seizoen.Compilatieaflevering waarin wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van afgelopen seizoen.
Maandag 27 augustus
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 28 augustus
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 29 augustus
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 30 augustus
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 31 augustus
gtst gemist bekijk uitzending
GTST Rikki de Jong

Rikki de Jong

Rikki is de dochter van Rik de Jong en Anita Dendermonde. In de soap is Rikki als baby al te zien en haar rol wordt dan ook door meerdere meisjes gespeeld. Echter, vanaf 2010 heeft Robin Martens de rol op zich genomen. Vanaf haar 16e krijgt ze een relatie met de kleinzoon van Laura: Sil Selmhorst. De liefde verdwijnt als blijkt dat hij een moord gepleegd heeft. Samen met Sjoerd Bouwhuis krijgt ze vervolgens een zoontje: Bram. Helaas is ook de liefde met Sjoerd niet blijvend, want Rikki wordt verliefd op zijn halfbroer Tim. Naast liefdesperikelen, zijn er ook problemen wat betreft de voogd van Bram.

GTST gemist - Week 27 - 2018

Als Loes zich vermomt en ergens binnendringt, loopt het helemaal mis. Zowel Aysen als Sjoerd ondergaat een verrassende vrijgezellenavond. Marieke gaat op het verkeerde moment door het lint en verknoeit een grote zakendeal.Het plan om de moordenaar te ontmaskeren loopt gevaar door een actie van Nina. Sjors weet niet wat ze aan moet met een definitief toekomstbesluit van Tim. Door geldgebrek kunnen Lana en Q niet verder reizen naar Denemarken, maar ze kunnen ook niet terug. Laura geeft Lucas liefdesadvies.Vandaag gaat Aysen met Sjoerd trouwen. Sjoerd heeft een enorme verrassing voor haar. Marieke probeert de mislukte zakendeal recht te zetten en vertrouwt op haar charme. Als Lucas een bekende tegen het lijf loopt, lijkt het toeval. Maar zij is hier met een reden.Sjoerd vertroetelt Bram en biecht iets aan hem op. Anton spreekt allebei zijn zoons aan over wat er op het huwelijk is gebeurd. Lucas weet over onbegrip en wraakgevoelens heen te stappen, Noud kan dat echter niet.Terug naar de dag van het huwelijk: Ludo kan Nina maar niet bereiken. Wanneer zijn ongemak groeit, zet hij alle middelen in om haar te vinden. Als Bing bijkomt in het ziekenhuis, wordt hij direct ondervraagd door de politie. Aysen achtervolgt Loes. Ze komen in een extreme situatie terecht.
Maandag 2 juli
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 3 juli
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 4 juli
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 5 juli
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 6 juli
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 26 - 2018

Aysen is zeer tevreden als Bing wordt gearresteerd, maar moet zelf ook mee. Nina ontdekt dat Bing misbruik heeft gemaakt van de gevoelens die Loes voor hem heeft. Loes legt een belastende verklaring af. Zoƫ wordt ondervraagd en liegt over wat ze weet.Om Loes te overtuigen, moet Nina tegen haar moeder liegen. Sjors is radeloos als er nog steeds niets bekend is over de verblijfplaats van Lana. Anton geeft aan dat hij Sjoerds getuige wil zijn bij het huwelijk.Q wordt betrapt en heeft iets uit te leggen. Janine ontdekt dat Ludo en Nina dingen voor haar achterhouden en wil weten hoe het zit. Mark en Marieke vieren dat ze een belangrijke opdracht binnengesleept hebben. Zoƫ en Rik krijgen ruzie als ze recht tegenover elkaar staan omtrent Bing.Crisis in de tent: Lana verwijt Q dat hij een verrader is. Janine bespioneert en achtervolgt Loes. Nina wil dat haar moeder hier direct mee stopt. Verder neemt Nina een risicovolle zakelijke beslissing. Rik verwijt Sjoerd dat hij een slechte vriend is.Lana is enorm opgelucht als ze eindelijk iemand kan vertellen over Loes. Aysen probeert Bing mee te krijgen in haar ontmaskeringsplan. Ze maakt het hem meteen moeilijk, omdat hij het vertrouwen van Loes zou moeten winnen. Loes brengt Bing in levensgevaar.
Maandag 25 juni
gtst gemist bekijk uitzending
Dinsdag 26 juni
gtst gemist bekijk uitzending
Woensdag 27 juni
gtst gemist bekijk uitzending
Donderdag 28 juni
gtst gemist bekijk uitzending
Vrijdag 29 juni
gtst gemist bekijk uitzending

GTST gemist - Week 25 - 2018